Her er endnu et gammelt indlæg, fra min side om København, men jeg ville også gerne bringe billederne her på siden, så here you go.

For en uge siden, havde jeg fornøjelsen af at fotografere Dansk Pro Wrestling’s show i Amager Bio.

Jeg havde mine betænkeligheder første gang jeg skulle derud – det her var anden gang – for jeg huskede tilbage på den gang jeg så det i fjernsynet da jeg var yngre, og tænkte er det hele ikke lidt plat, og det er jo aftalt spil, de slås jo ikke rigtigt, o.s.v. o.s.v.

Men jeg blev blæst væk af hele showet, for ja – det er et show, eller en form for teater om man vil. Og det er aftalt spil, men alle “leger” med. Jeg elsker stemningen og at folk virkelig lever sig ind i det, både dem i og udenfor ringen.

Og så er det sygt imponerende den måde de kaster, hopper og slår løs på hinanden, og det er noget helt andet at se det i virkeligheden end hjemme i kuk kassen.

Så jeg kan kun anbefale at tage ind og se et show, det er top sjovt og vildt imponerende.