Når jeg tager på job på DR, så cykler jeg af cykelslangen og bryggebroen. Og det bringer mig – næsten – forbi dette spot med udsigt over vandet til H.C. Ørsted værket.

-og det gør at jeg har fotograferet det værk, fra denne vinkel, en del gange efter hånden. Men det er også lidt fascinerende hvordan det samme sted kan se forskelligt ud alt efter vind og vejr, og på hvilket tidspunkt af dagen og året man er der.

Her er lige et par smags prøver.

Nu er de er ved at bygge boliger foran værket. så nu kommer udsigten til at ændre sig en hele del. Og så har de sat en låge – med lås – op, så man ikke kan komme ud på den lille bådbro, hvor jeg har taget mine billeder fra, så jeg kan slet ikke lave disse billeder mere 🙁

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.