Handelsbetingelser

Betaling:

Alle priser på websitet er inklusive moms og told samt alle afgifter m.m.
Vi tager forbehold for udsolgte varer, trykfejl, stavefejl, samt forsinkelser, som webshoppen ikke kan kontrollere.

Fragt:

A2+A3 print, pålægges et fragt- og ekspeditionsgebyr på 60 kr og sendes som brev i en kraftig papkuvert.

Al fragt håndteres for så vidt muligt af GLS. Ellers af Post Nord, hvor det sendes som B-post.

Medmindre et eller flere af de bestilte varer er i restordre kan forventes en leveringstid på op til 7 arbejdsdage. Er en vare i restordre vil du blive kontaktet. I langt de fleste tilfælde vil varen dog blive afsendt inden for 2-3 arbejdsdage.

Vær opmærksom på, om der i webshoppen er angivet en note om evt.  “Ferie” eller “Sygdom”. Dette vil normalvis stå øverst på siden.

Hent varen på Vesterbro:

Har du valgt at hente din ordre på Vesterbro er adressen Bustrupgade 9 2th, 1737 Kbh V. Kontakt mig her og aftal tidspunkt. Behandlingstiden er den samme som leveringstiden i afsnittet “Fragt”.

Fortrydelsesret:

Fortryder du købet, har du 14 dages returret, fra det tidspunkt varen er modtaget. Udnyttelse af fortrydelsesretten kan ske ved at returnere varen til Bo Nielsen, Bustrupgade 9 2th, 1737 Kbh V. Ved returnering medsendes ordrenummer, kopi af mail med ordrenummer eller anden identifikation af købsaftalen. Varen skal være ubrugt og ubeskadiget. Hvis du returnerer ét eller flere produkter, skal du sørge for indpakningen er mindst lige så forsvarlig og holdbar som ved modtagelse. Ved returnering af varen, skal du selv betale for fragten. Når du fortryder købet tilbagebetales købesummen til dig ved en tilbageførsel til din bank, straks vi har modtaget varen og kontrolleret, at den lever op til ovenstående betingelser. Oplys venligst bank informationer ved returneringen.

Reklamation:

Hvis du har modtaget en vare behæftet med fejl, skal du hurtigst muligt reklamere, og senest inden der er gået 14 dage. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Ved reklamation oplyses fakturanummer eller anden identifikation af købsaftalen.

Ophavsret:

Det er forbudt at anvende nogen dele af denne hjemmeside til privat eller erhvervsmæssig brug uden udtrykkeligt samtykke fra ejeren. Ophavsretten til alle billeder på hjemmesiden tilhører Bo Nielsen (bo47.com).