For lidt over et år siden, sad jeg med alt mit foto gear ude i min lillebrors studie i Nordhavn. Og jeg skal love for der skete – måske gør der stadig – en masse der ude. Var jeg væk en uges tid, så var der kommet 5 nye huse når jeg kom der ude igen, det er sindsygt så hurtigt det går.

Jeg fandt også ud af at man har Københavns dyreste lejlighed der ude, 29.995.000 millioner – hvis den da ellers blev/bliver solgt til prisen – for de penge får man 380 kvadratmeter og næsten 7 meter til loftet. Så varme regningen er nok heller ikke billig.

Men det mest spændende lige pt, set med foto øjne er klart færge terminalen, som er et fotografisk must for alle arkitektur fotografer. Der er så dejligt øde der ude. Jeg har i hvert fald ikke været der ude endnu, hvor der har været mange andre end mig. Det skal dog nævnes at det er lidt tid siden jeg sidst var der ude.

Men her er lidt billeder fra terminalen.

Jeg håber virkelig de beholder noget af det gamle, for bl.a. de gamle kraner er jo helt fantastiske fotogene.