Her er endnu et indlæg fra en gammel blog, det her er fra da jeg havde købt mit første indfrarøde kamera, det var et Nikon Coolpix et eller andet (L620 tror jeg det hed) jeg har siden opgraderet til et Fuji X-E1, som er langt bedre. Jeg synes stadig det er sjovt at lave lidt indfrarøde billeder en gang i mellem. tag et kig forbi min engelske blog og se nogle billeder lavet med Fuji’en – klik her

For et halvt årstid siden købte jeg mig et indfrarødt kamera. Jeg havde længe gerne ville lege/eksperimentere med sådan et.

Hvad er et indfrarødt kamera? Jo kort sagt så udelukker almindelige kamera lys bølger vi ikke kan se – de indfrarøde så vel som de ultraviolette – ved at sætte et filter foran chippen i dit kamera. I et indfrarødt kamera er dette filter fjernet og erstattet med et filter som “lukker” indfrarødt lys ind.

Nu har jeg så, rendt rundt og lavet lidt billeder diverse steder i byen, og må sige at jeg er lidt hooked på det. Jeg har også indset at jeg simpelthen har købt mit for billigt. Jeg skal have mig et bedre et af slagsen.

Men tag et kig på billederne herunder og se byen i et andet lys.